Zoeken in deze blog

donderdag 10 april 2014

Stempel

Via thuisafgehaald.nl en een andere schare trouwe afhalers verkoop ik op zaterdag inmiddels soms best veel brood. Vaak gaan ze gewoon los in de tas mee, of in de hand, maar een broodverpakking had ik nog niet.

Papieren zakken kosten de wereld niet, dus een doosje van 1000 stuks besteld, maar die zijn ook maar zo kaal. Hoe leuk zou het zijn om die zakken wat te personaliseren.

Geïnspireerd op de ouweltjes die sommige bakkers als keurmerk op hun brood meebakken heb ik m'n vader van www.artworx.nl gevraagd of hij niet een stempel voor me wilde maken.

Zo is geschied, en stempelen de kinders op zaterdag voor mij de broodzakken, indirect ook wat reclame voor deze blog. Leuk toch?

Daarnaast had ik nog een ander idee om wat met de broodkontjes/kapjes te doen. Ik heb als test een touwtje in een brood meegebakken. Kontje eraf snijden en aan het touwtje in de boom hangen voor de vogels? Of een labeltje eraan knopen?  Hieronder wat plaatjes van stempel en touwtje.

Laat je me even weten wat je er van vindt?
2 opmerkingen:

  1. GEWELDIG!! Prachtig toch om zo je brood in te verpakken!! Persoonlijk zou ik geen labeltje in het brood hoeven, wij zijn nl gek op de kontjes :-)
    Maar het idee is super en het staat heel chique!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat meegebakken touwtje, ik weet het nog niet. Misschien wordt het wel een rookworst idee, dat het brood kan ophangen?

    Er is nog zoveel te proberen!

    BeantwoordenVerwijderen