tag:blogger.com,1999:blog-2663512162348539347.post8534082673224043643..comments2022-04-09T09:20:19.962+02:00Comments on Bakzebruin: De croissantAnonymoushttp://www.blogger.com/profile/16947806210160781611noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-2663512162348539347.post-57381026660596427742014-01-18T20:54:48.791+01:002014-01-18T20:54:48.791+01:00Hallo Marja,
Zeer verschillende technieken, beide...Hallo Marja,<br /><br />Zeer verschillende technieken, beide wel met een hoge moeilijkheidgraad vind ik.<br />Ik hou persoonlijk heel erg van die mooie opengebarsten broden, dus stokbrood vind ik heel leuk, binnenkort eens wat aandacht aan besteden.<br /><br />Croissants maken moet in alle stappen met de hoogste nauwkeurigheid gebeuren,<br />dat ligt me ook wel, maar het duurt wel lang voor je resultaat boekt.<br /><br />Ach, tis hobby toch ;-)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/16947806210160781611noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2663512162348539347.post-43940611064403612422014-01-18T19:56:59.587+01:002014-01-18T19:56:59.587+01:00Prachtig zijn ze!! Ik heb ze op een workshop bij L...Prachtig zijn ze!! Ik heb ze op een workshop bij Levine gemaakt, daar deed ik de combi workshop Stokbrood/Croissant, mijn voorkeur gaat toch meer uit naar stokbrood. Maar als ik deze croissants zie, dan gaat er wel iets kriebelen hahaMarjanoreply@blogger.com